header banner
Default

"Beşiktaş Token" Ne Zaman Ön Satışa Çıkacak? Beşiktaş, Kripto Para Hamlesi Yapıyor!


Table of Contents

    Güncelleme:

    Türkiye’nin köklü kulüpleri arasında yer alan Fenerbehçe ve Galatasaray’dan sonra Beşiktaş da kripto para dünyasına adım attı ve kendi tokenini çıkaracağını açıkladı.

    Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada kulübün de fan token çıkarma akımına katılacağı belirtilirken ‘Beşiktaş Token’in’ 26 Eylül tarihinde ön satışa çıkacağı duyuruldu.

    Fenerbahçe gibi Beşiktaş spor kulübü de kripto para borsası Paribu ile anlaştı.

    Şimdi herkes susacak, Beşiktaşlılar konuşacak! 🦅

    Beşiktaş Token, 26 Eylül’den itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkacak. 👏🏻@ParibuCom | https://t.co/qs7yxx8xyb pic.twitter.com/mvOqBUQAb3

    — Beşiktaş JK (@Besiktas) September 20, 2023

    Yapılan açıklamada Beşiktaş Token sahibi olan Beşiktaş taraftarlarının çeşitli ayrıcalıklardan yararlanacağı, bunun yanı sıra kulübün geleceğine doğrudan etki edebilme imkanına da sahip olacağı belirtildi.

    “Beşiktaş Token sahibi olarak sezon boyunca ve sonrasında ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

    Beşiktaş Token sahiplerine özel yapılacak anketlerde oy hakkı elde edebilirsiniz. Beşiktaş sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yönetimiyle tanışma şansı yakalayabilirsiniz.

    Beşiktaş Token sahipleri için kurgulanacak stat ve tesis turlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, gelecekte bunlara eklenecek öncelikli bilet, özel ürünler vb. birçok ek avantajdan da yararlanabilirsiniz.”

    Beşiktaş Token satışı Paribu üzerinden gerçekleşecek ve yatırımcılar için iki satın alma seçeneği bulunacak. Buna göre, ön satıştaki kilitsiz tokenler 50 TL’den, kilitli tokenler ise 25 TL’den satışa sunulacak.

    Kilitsiz tokenler, ön satışın ardından Paribu’da BJK/TL işlem paritesinin listelenmesinin ardından işlemlere açılacak. Kilitli tokenler ise 7 ay sonra belirli periyotlarda işlemlere açılacak.

    Bu noktada Beşiktaş Token’ın maksimum arzının 50,000,000 adet olduğu belirtilirken arzın tamamının 10 yıl içerisinde oluşturulacağı ifade edildi.

    Son olarak kilitsiz Beşiktaş Token’lardan en az 10, en fazla 200 adet talep edilebileceği, kilitli Beşiktaş Token’lardan en az 20 adet olmak üzere herhangi bir üst limit olmadan istenilen miktarda talep edilebileceği belirtildi.

    *Yatırım tavsiyesi değildir.

    Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

    Sources


    Article information

    Author: Alejandro Matthews

    Last Updated: 1704348722

    Views: 787

    Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

    Reviews: 86% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Alejandro Matthews

    Birthday: 1954-05-18

    Address: 277 Katherine Trail, Elizabethburgh, DE 54578

    Phone: +3656052560097911

    Job: Librarian

    Hobby: Arduino, Sailing, Snowboarding, Archery, Robotics, Fishing, Whiskey Distilling

    Introduction: My name is Alejandro Matthews, I am a unguarded, valuable, steadfast, unwavering, priceless, important, apt person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.